Meer dan 15 jaar ervaring in Indonesië

Sinds Edwin in 1993 Indonesië voor het eerst bezocht heeft het land hem niet meer losgelaten. Hij woonde er van 1999 tot 2001 en maakte als correspondent de nasleep van het aftreden van dictator Soeharto in volle omvang mee: demonstraties, de strijd tussen moslims en christenen op Ambon, gevechten tussen onafhankelijkheidsstrijders en leger in Aceh. Na terugkomst in Nederland bezoekt Edwin Indonesië nog jaarlijks meerdere keren om er in 2011 opnieuw voor twee jaar te gaan wonen als correspondent. Ook nu komt hij er nog altijd meerdere keren per jaar.

Bent u op zoek naar een journalist in Indonesië? Wilt u een reisverhaal? Een spreker over het land of een kenner die de situatie in Indonesië kan duiden? Wilt u een reportage of een film? Of heeft u andere vragen over Indonesië? Neem dan contact op.

 

 

introblok indonesieedwin-mooibroek-indonesie

 

“Edwin Mooibroek is een schitterende verteller. Hij is in staat om zijn publiek direct mee te nemen in zijn verhaal, en laat mensen ademloos doen luisteren. Ook erg prettig is dat hij zijn verhaal moeiteloos aanpast op het doel van het event. Door zijn presentatie aan te kleden met eigen beeldmateriaal wordt deze uniek.”

Evelien Collier
Talisman travel design

Indonesia - The Netherlands Magazine

Edwin deed de interviews voor het magazine Indonesia - The Netherlands van het Netherlands Water Partnership (NWP) in opdracht van de Nederlandse overheid.

NWP_mag_1.jpg

Download het magazine

 

Air Belanda Magazine

Voor Air Belanda Magazine van het Netherlands Water Partnership (NWP) interviewde Edwin Indonesische functionarissen.

NWP_mag_1.jpgNWP_mag_2.jpg

Download het magazine

 

Delta Life magazine

Voor het magazine Delta Life interviewde Edwin de directeur water van het Indonesische ministerie van Publieke Werken.

DeltaLife 3 NL 6 DeltaLife 3 NL 7

Download het magazine

 

Meer weten?   Neem contact op